Menu
20221026_122525_2.jpg
Uw prijs

€ 25,17 Incl. BTW

Apotheekprijs    € 27,98  Incl. BTW
Op voorraad

  x  € 25,17  =  25,17  Incl. BTW

Omschrijving

DivoD3 2000 IU bevat een bepaalde vorm van vitamine D (namelijk vitamine D3), die enkel aanwezig is in producten van dierlijke oorsprong en die het meest wordt gebruikt in voedingssupplementen.

  • DivoD3® is een voedingssupplement dat verkrijgbaar is als een orodispergeerbare film, een zeer gemakkelijke en praktische manier om het supplement in te nemen.
  • Het hoeft niet met water te worden ingenomen.
  • Lost binnen enkele seconden op de tong op waardoor het product geschikt is voor gebruik op elk moment door mensen met verschillende behoeften, ook door mensen die moeite hebben met slikken of zwak zijn.

Gebruik

1 orodispergeerbare film per dag gedurende ten minste 30 dagen.

Ingrediënten

Maltodextrine; Bevochtigingsmiddel: glycerol, water; Zoetstof: mannitol; extra viergeolijfolie (Olea europeae); sinaasappelsmaak; Verstevigingsmiddel: polyvinylpyrrolidon-vinylacetaat-copolymeer, Antioxidanten: ascorbinezuur, alfatocoferol; Emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, polyoxyethyleensorbitanmonooleaat; Kleurstoffen: ijzeroxiden en -hydroxiden. Zoetstof: sucralose; vitamine D (cholecalciferol); Verdikkingsmiddel: natriumalginaat.

Indicatie

Immuniteit - Botten

Gebruik

1 orodispergeerbare film per dag gedurende ten minste 30 dagen.