Menu
Afbeelding Darphin Hydraskin Rijke Crème voor Langdurige Hydratatie van de Droge Huid 50 ml.
Uw prijs

€ 39,18 Incl. BTW

Apotheekprijs    € 49,00  Incl. BTW
Niet op voorraad

  x  € 39,18  =  39,18  Incl. BTW

Omschrijving

Darphin Hydraskin Rijke Crème een hydraterende crème geschikt voor alle huidtypes, maar vooral ook voor de droge huid.

  • Biedt de huid snel comfort en hydratatie, waardoor ze de hele dag glanst van gezondheid
  • Bevat de hydrastructuur technologie, een uiterst vochtinbrengend en doeltreffend complex van natuurextracten zoals Salicornia Herbacea en kuiflavendel
  • Helpt de hydratatiemechanismen van de huid in gang te zetten en beschermt het vochtkapitaal van de huid
  • Ideaal voor een huid die lijdt aan dehydratie
  • Getest onder dermatologisch toezicht

 

Extra informatie:

Deze crème bevat cogoongrass, een plant uit Australië, die rijk is aan kalium en helpt de osmotische balans in de cellen te herstellen. Cocoongrass kalmeert de huid en stimuleert de beschermende factoren. Een ander bestanddeel is het verse celextract van mango, dat rijk is aan provitamine A en calcium, die de vochtbalans in de cellen beschermen. Deze crème bevat ook essentiële olie van Mamaku, dit is een essentiële olie van een varensoort uit Nieuw-Zeeland met sterk regenererende kracht.

De huid is een natuurlijk reservoir bestaande uit 70% water, en precies dit water is noodzakelijk voor een stralende, gezonde huid. Het Hydraskin-gamma met zijn fruitige accenten en dorstlessende texturen, vult het verloren gegane vocht weer aan en herstelt de natuurlijke vochtbalans. Het biedt onmiddellijke hydratatie die de hele dag behouden blijft.

Indicatie

Maakt de huid perfect glad en zacht, hersteld de vochtbalans, niet vet, luchtige basis. Perfecte make-up basis. Prettige dagcrème voor het voorjaar en de zomer.Niet te gebruiken bij kiwi allergie!

Gebruik

's Ochtends een kleine hoeveelheid aanbrengen over het gelaat en de hals. Zachtjes inmasseren.