Corona
COVID-19
Door de situatie rond het Corona virus (en overbelasting van leveranciers en toeleveranciers), kunnen levertermijnen oplopen (tot 3 dagen) en zijn voorraden mogelijk beperkt. We doen er alles aan om uw producten zo snel mogelijk bij u te krijgen.
Menu
Afbeelding René Furterer Triphasic Progressive Haaruitvalritueel Behandeling Tegen Progressieve Haaruitval 8x 5.5 ml.
Uw prijs

€ 60,24 Incl. BTW

Apotheekprijs    € 75,35  Incl. BTW
Niet op voorraad

  x  € 60,24  =  60,24  Incl. BTW

Omschrijving

Deze ampullen zijn geschikt voor progresieve haaruitval.

De  formule, met 3 actieve fasen, werkt op de 3 stappen van de levenscyclus van het haar (ontstaan, groei, maturiteit) om de haaruitval af te remmen, de groei stimuleren en de levensduur van het haar verlengen. Vanaf de 1ste maand wordt het haar voller en is de hoofdhuid minder goed zichtbaar.

+7490 haren na 3 maanden behandeling.

Gebruik:

  • Het is een kuur van 3 maanden.
  • 2 keer per week in de eerste maand.
  • Erna 1 keer per week in de volgende 2 maanden.

Indicatie

Haaruitval

Progressieve haaruitval

Gebruik

TRIPHASIC Progressive wordt 2 maal per week aangebracht gedurende 1 maand voor een intensive kuur, daarna 1 maal per week gedurende 2 maanden. Breng na het wassen een volledige ampul aan, scheiding per scheiding, op een schone en vochtige hoorfdhuid. Masseer met ronde bewegingen om het product te laten inwerken, met de exclusieve masserende aanbrengdop. Spoel de aanbrengdop onmiddellijk na het aanbrengen. Ook geschikt voor een gevoelige hoofdhuid. Niet spoelen.