Menu

Wat met retourzendingen?

Vooraleer u een product kiest, staan wij u graag bij met het nodige advies. Moest het product uiteindelijk toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan behoort een retour tot de mogelijkheden. Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden.

  • Geneesmiddelen, babymelk en andere medische hulpmiddelen mogen wij vanwege wetgeving nooit terugnemen, behalve uiteraard wanneer er gebreken opduiken tijdens de levering. Zo is het voor ons onmogelijk te controleren in welke omstandigheden de medicijnen werden bewaard.
  • Andere producten dan geneesmiddelen, babymelk en andere medische hulpmiddelen kunt u terugsturen binnen de bedenkingstermijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Alleen ongebruikte producten in ongeopende verpakkingen worden aanvaard. Wij storten na ontvangst en controle van de retourzending uw aankoopbedrag terug. De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending ligt bij u. Verzendkosten betalen we niet terug.
  • Wanneer u een verkeerd product, een onvolledig pakket of een beschadigd pakket ontvangt, contacteert u ons meteen. We bespreken samen de retourzending, de terugbetaling of een andere oplossing.

Raadpleeg hier het modelformulier voor herroeping.

Bezoek rechtstreeks het alternatieve geschillenbeslechting-platform van de Europese Commissie