Menu
Afbeelding Epitact Sport ERGO Strap Sport voor Verstuiking en Instabiliteit van de Enkel Maat Extra Large.
Uw prijs

€ 50,93 Incl. BTW

Apotheekprijs    € 59,95  Incl. BTW
Op voorraad

  x  € 50,93  =  50,93  Incl. BTW

Omschrijving

De Epitact Sport ERGO Strap Sport voor Verstuiking en Instabiliteit van de Enkel kan gebruikt worden bij lichte tot matige verstuikingen, chronische enkelinstabiliteit en bij hervatten van sportactiviteit.

De ERGO Strap Sport ondersteunt en stabiliseert de enkel zonder de beweeglijkheid ervan te beperken, dankzij de gecombineerde werking van thermovormbare verstevigingselementen aan de enkels en de gepatenteerde EpitheliumFlex strapping.

De ERGO Strap Sport (<120 g) is speciaal ontworpen om te sporten. Hij is perfect aangepast aan de vorm van uw voet, zit heel comfortabel en kan in elk type schoen worden gedragen. 

 

De thermovormbare verstevigingselementen zijn half-flexibele zijdelingse verstevigingen die soepel worden wanneer u de ERGO Strap onderdompelt in heet water. Wanneer u de orthese aantrekt, nemen de verstevigingen bij het afkoelen de vorm van uw enkels aan. 
De gepatenteerde Epithelium-Flex Strapping bevat een siliconen pees die de bewegingen die tot een verstuiking kunnen leiden beperkt zonder de normale stapbewegingen te hinderen.