Menu
Afbeelding ControChol met Groene Thee en Rode Gist Rijst voor Bijdrage tot Behoud van een Normaal Cholesterolgehalte 90 Tabletten .
Uw prijs

€ 26,00 Incl. BTW

Apotheekprijs    € 28,90  Incl. BTW
Op voorraad

  x  € 26,00  =  26,00  Incl. BTW

Indicatie

ControChol® is een voedingssupplement op basis van rode gist rijst en groene thee-extract.

Monacoline K uit rode gist rijst draagt bij tot het behoud van een normaal cholesterolgehalte.

Cholesterol is een vetachtige stof die onmisbaar is voor het goed functioneren van het lichaam. Deze stof dient voor de opbouw en het herstel van cellen en speelt een cruciale rol bij de aanmaak van hormonen zoals testosteron en oestrogenen. Cholesterol speelt ook een rol bij de vorming van galzuren die nodig zijn voor de vertering van lipiden (vetten).

Cholesterol is afkomstig van twee bronnen: een deel halen we uit onze voeding en het overgrote deel wordt in de lever en de darmen geproduceerd.

Bepaalde factoren kunnen een verhoging van het cholesterolgehalte in de hand werken, zoals een zittend leven, een voeding die rijk is aan verzadigde vetten, hoge leeftijd, roken en erfelijke factoren (familieleden met een te hoog cholesterolgehalte).

Met gepaste leef- en voedingsgewoonten (zoals minder vet en meer fruit en groenten eten en bepaalde voedingssupplementen innemen) en regelmatige lichaamsbeweging (30 minuten per dag) kan het normaal cholesterolgehalte behouden worden.

Gebruik

Volwassenen (ouder dan 18 jaar): 1 tablet per dag bij de maaltijd, bij voorkeur 's avonds.

ControChol® mag het hele jaar door zonder onderbreking worden gebruikt.