Ontdek vanaf 2 mei onze flagshipstore te Geel! Breng ons een bezoek: Nieuwstraat 7
Menu
Afbeelding Osteoplus Max 2 maanden 1 week GRATIS.
Uw prijs

€ 44,89 Incl. BTW

Apotheekprijs    € 49,90  Incl. BTW
Op voorraad

  x  € 44,89  =  44,89  Incl. BTW

Indicatie

Osteoplus is een gamma voedingssupplementen voor mensen die hun gewrichten in goede conditie willen houden. De Osteoplus voedingssupplementen zorgen voor het behoud van gezond kraakbeen zodat je vrij kan blijven bewegen.

De Osteoplus voordeelkuur is een kuur voor 2 maanden en bevat 180 tabletten Osteoplus MAX. Osteoplus MAX is het meest complete product van het Osteoplus gamma. Osteoplus MAX bevat glucosamine, chondroïtine, MSM & 80mg vitamine C dat 100% is van de RI (referentie inname). Door de gespreide inname van 3 tabletten per dag is er een maximale opname van de verschillende bestanddelen voor het behoud van gezond kraakbeen*. De tabletten zijn makkelijk in te nemen.

*Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen.

Gebruik

Eén inname 's ochtends, 's middags en 's avonds tijdens of juist na de maaltijd met een groot glas water (200ml) of volgens advies. Een Osteoplus MAX kuur kan gedurende het ganse jaar herhaald worden.

De aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, op een droge plaats en op kamertemperatuur. Bevat sporen van schaaldieren.